HOME | OVER ONS | LASPRODUCTEN | EN-1090 | Certificeren | CONTACT |       
A5 MIG Rail System 2500

 

A5 MIG Rail system
Een compacte mechaniseringsoplossing voor MIG-lassen.

Het A5 MIG Rail System 2500 is de meest kostenefficiënte manier om de productiviteit te verhogen bij gemechaniseerd MIG/MAG-lassen. Het systeem heeft een ingebouwd oscillatie- en railbevestigingsmechanisme met magneten. Met dit systeem kunt u aanzienlijke besparingen realiseren voor alle toepassingen waarbij de laslengte meer bedraagt dan 2 m of in het geval van meerlaagse lassen. Bij gemechaniseerd lassen draagt de laswagen het pistool (in plaats van dat dit door de lasser in de hand wordt gehouden), waardoor de beweging van de boog nauwkeurig en stabiel is. De slimme WISE-processen leveren flinke voordelen op als het gaat om de efficiëntie van de lasproductie.


voordelen :

- Minder menselijke fouten die van invloed zijn op de boogbeweging
- Verhoogde lasproductiviteit
- Eenvoudige en snelle bediening met lichte en duurzame afstandsbediening
- Gemakkelijk te gebruiken en snel in te stellen. Bespaart tijd, kosten en reparatiewerk met gebruiksvriendelijke interface en geïntegreerde stroombron.
- Snelle insteltijd met lichte, sterke en flexibele aluminiumrails van 2,5 m die over elk gebogen oppervlak kunnen worden gelegd, inclusief pijpen.
- Door de rails magnetisch te bevestigen wordt aanzienlijk bespaart op de instel- en herinstallatietijd. Voor niet-magnetische materialen zijn zuignappen verkrijgbaar.
- Meerdere oscillatiepatronen mogelijk met geïntegreerde oscillator
- Kan gebruikt worden in elke laspositie.
- Laspistoolhouder die een flexibele aanpassing mogelijk maakt van de kantel- en push/pull-hoeken
meer info of vrijblijvende demonstratie.. bel ons ! tel 056 29 55 08 of contacteer ons
Download Folder
Download de Folder Kemppi A5 MIG Rail System 2500