HOME | OVER ONS | LASPRODUCTEN | EN-1090 | Certificeren | CONTACT |       
Kemppi Fastmig M serie

fastmigm


Lasapparatuur die is geoptimaliseerd voor uw productie

FastMig M-serie is een combinatie van modulariteit, gebruiksgemak en brede inzetbaarheid. Deze apparaten hebben uitstekende inschakelduurprestaties, verpakt in compacte afmetingen en zijn lichtgewicht. Dit verhoogt de productiviteit en mobiliteit in de werkplaats.

In industrieel MIG/MAG-lassen is FastMig M het bekende, technologische geavanceerde alternatief voor conventionele ontwerpen. Zijn nieuwe regeltechnologie resulteert in prima boogontsteking en lasprestaties. Zo heeft u meer tijd voor het lassen en verliest u minder tijd met het verwijderen van lasspatten.


Er zijn twee product pakketopties, waarvan u de beste voor uw lastoepassing kunt kiezen: het reguliere pakket voor standaardgebruik en het synergische pakket voor veeleisend geavanceerd gebruik.

De stroombron is beschikbaar in een 320, 420 en 520A versie.
Luchtgekoelde of watergekoelde versie.

fastmig
wise

Verbeter uw lasprestaties met extra software :

Dankzij de optionele WISE-fusion software (alleen beschikbaar op synergische versie) -die een geavanceerde boogcontrole software is- is het smeltbad 20% kouder is, treden er minder snel spatten op, kan er sneller gelast worden en treedt er minder vervorming op in het werkstuk.
meer info of vrijblijvende demonstratie.. bel ons ! tel 056 29 55 08 of contacteer ons


Download Folder
Download de Folder Kemppi Fastmig M