HOME | OVER ONS | LASPRODUCTEN | EN-1090 | Certificeren | CONTACT |       
Tig AC/DC : Kemppi Mastertig Surfer AC/DCacdc3500
Kemppi Mastertig Surfer AC/DC

Een flexibel AC/DC lasapparaat. Twee procedures, beide stroomsoorten.

De lasmachines van de Kemppi Mastertig AC/DC 3500W is een compacte TIG/MMA wissel/gelijkstroom inverter. Eenvoud in de bediening, productiviteit en goede mobiliteit waren de uitgangspunten bij het ontwerpen van de Mastertig Ac/Dc. De veelzijdige en gebruiksvriendelijke functies van de machines zijn gebaseerd op ultramoderne elektronica. De rond IGBT-modules opgebouwde stroombron gegarandeerd laswerk van hoge kwaliteit en productiviteit.

Soepel omschakelen tussen verschillende materialen ...


De snelle inverter technologie met microprocessorbesturing en nieuwe lasfuncties die het laswerk vergemakkelijken vormen de troefkaarten van Mastertig lasapparaat wanneer soepel omschakelen tussen variërende basismaterialen, wijzigende toepassingen en instellingen gevergd wordt. Gemakkelijke en snelle wijziging van de stroomsoort en werkwijze in verschillende fasen van het lasproces zorgen voor een volledig nieuw niveau van productiviteit. De Mastertig AC/DC is zowel geschikt voor het lassen van dunne tot dikkere materialen.

Gebruiksvriendelijke lasfuncties voor professionals

De panelen hebben een overzichtelijk display voor de laswaarden en signaallampen voor de verschillende functies en waarschuwingen. Dankzij deze kenmerken kan het afstellen van de laswaarden en het selecteren van de functies snel gebeuren, ook tijdens werkzaamheden die verschillende functies eisen.

acdcpaneelminilogpaneelpulspaneel

Het AC/DC basis, AC/DC minilog en AC/DC Puls paneelAutoBalance functie

f2-5-3 (24K)
De auto Balance functie

Auto Balance = Een automatische AC-balansregeling ingesteld in overeenstemming met de lasstroom en de geselecteerde wolfram naald.
Dankzij de Auto Balance kunt u met stompe of scherpe wolfram naald lassen voor AC TIG laswerk. Een scherpe naald heeft u een zeer scherpe boog en diepe penetratie, ideaal voor bv. hoeklasnaden. (op alle panelen aanwezig)


Minilog functie

Minilog functie = Het wijzigen van de lasstroom d.m.v. de toorts tijdens het lassen. Vergemakkelijkt het lassen, verbetert de kwaliteit van de las en vermindert het aantal lasnaden dat onderhevig is aan fouten. Deze functies wordt veel vuldig gebruikt tijdens het lassen met vooropening, bij het in positielassen of tijdens het lassen van zeer dunne plaat om doorsmelten te voorkomen. (enkel aanwezig op minilog en puls paneel)

f2-5-5 (32K)
De minilog functie


Puls functie
f2-5-4 (37K)

Puls functie = Verbeterd de kwaliteit, maakt het lassen van speciale materialen van variërende diktes makkelijker en sneller. (enkel aanwezig op puls-paneel)Technische gegevens:
KEMPPI MASTERTIG
AC/DC 3500W
Aansluitspanning   400V +-10% (3f.)
Zekering traag 20A
Lasstroombereik TIG
DC
3A/10V … 350A/24V
  TIG
AC
3A/10V … 350A/24V
  MMA 10A/20V … 350A/34V
Belastbaarheid AC TIG   350A (80% I.D.)
Onbelaste spanning   70V DC
Arbeidsfactor   80%
Nullastvermogen   18W
Arbeidsfactor   0,9
beschermingsgraad   IP23C
Afmetingen   690x260x870
Gewicht   74 Kg


meer info of vrijblijvende demonstratie.. bel ons ! tel 056 29 55 08 of contacteer onsDownload Folder
Download de Folder Kemppi Mastertig acdc SURFER