HOME | OVER ONS | LASPRODUCTEN | EN-1090 | Certificeren | CONTACT |       
MIG : Kemppi MinarcMig Evo

 

minarcmigevo

De Finse internationale fabrikant van lasapparatuur, Kemppi Oy, heeft een nieuwe industriële Minarc Evo-productenlijn gelanceerd. Deze productenlijn biedt de ideale oplossing voor mobiele lasprofessionals, in of rond de werkplaats of op locatie.

De nieuwe Minarc Evo-productfamilie continueert het wereldwijde commerciële succes van de bekroonde klassieke Minarc-serie, die in 2001 voor het eerst op de markt kwam. Het Minarc Evo-assortiment biedt een keuze van MMA-, MIG/MAG- en DC TIG-lasapparaten die zich onderscheiden door gebruiksgemak en het feit dat zij makkelijk draagbaar zijn.

De Minarc Evo-serie omvat vijf productmodellen. Alle producten leveren hun maximale uitgangsstroom bij 35% inschakelduur. Voor het MIG/MAG-lassen zijn er twee 13 kg wegende MinarcMig-modellen die maximaal 170 en 200 ampère leveren.

Alle modellen zijn voorzien van Power Factor Correction (PFC)-technologie. Hierdoor bieden zij een verbazingwekkend gunstig energieverbruik en een maximaal lasvermogen in elk industrieel 1-fase, 230 Volt, 16 A elektriciteitsnetwerk. Ze kunnen ook worden gebruikt met generatorvoeding, zelfs bij gebruik van extra lange verlengkabels met meer dan 100 meter lengte. Deze eigenschappen maken hen gebruiksvriendelijk voor alle soorten laswerk op alle mogelijke locaties.

De MinarcMig Evo 170 en 200 zijn MIG/MAG-apparaten met een enorme lascapaciteit en hoge kwaliteit in een draagbaar en compact formaat. De keuzemogelijkheden omvatten een automatische dan wel handmatige lasmodusinstelling, waarbij de nauwkeurige laskwaliteit en de boogontsteking bewaakt en aangestuurd worden door Kemppi's adaptieve boogregelsysteem. Beide modellen hebben een groot grafisch LCD-display dat de gebruiker begeleidt tijdens de instellingshandelingen. Met automatische modus in de MinarcMig 200 kan de gebruiker de plaatdikte en laseigenschappen eenvoudig instellen. De materiaalkeuze met op ijzer gebaseerde, roestvrij stalen, aluminium en CuSi-lasdraden, dekt een breed scala van industriële toepassingen

Alle Minarc Evo-modellen worden geleverd met Kemppi 2+ garantiedekking. Commerciële lancering: De lancering van de Minarc Evo Family bestaat uit twee fasen. De eerste fase omvat Minarc Evo 150 MMA en MinarcMig Evo 200. De tweede lanceringsfase, gepland voor zomer 2011, bevat MinarcMig Evo 170, MinarcTig Evo 200 en MinarcTig Evo 200 MLP.

minarcmigevo


meer info of vrijblijvende demonstratie.. bel ons ! tel 056 29 55 08 of contacteer ons
Download Folder
Download de Folder Kemppi MinarcMig EVO 200