HOME | OVER ONS | LASPRODUCTEN | EN-1090 | Certificeren | CONTACT |       
Tig DC : Kemppi MinarcTig Evo 200

 

minarctigevo

De Finse internationale fabrikant van lasapparatuur, Kemppi Oy, heeft een nieuwe industriële Minarc Evo-productenlijn gelanceerd. Deze productenlijn biedt de ideale oplossing voor mobiele lasprofessionals, in of rond de werkplaats of op locatie. De nieuwe Minarc Evo-productfamilie continueert het wereldwijde commerciële succes van de bekroonde klassieke Minarc-serie, die in 2001 voor het eerst op de markt kwam. Het Minarc Evo-assortiment biedt een keuze van MMA-, MIG/MAG- en DC TIG-lasapparaten die zich onderscheiden door gebruiksgemak en het feit dat zij makkelijk draagbaar zijn.


De Minarc Evo-serie omvat vijf productmodellen. Alle producten leveren hun maximale uitgangsstroom bij 35% inschakelduur. De MinarcTig 200 en 200 MLP-modellen zijn ontworpen voor DC TIG- en MMA-lassen. Ze wegen 11 kg en bieden 200 ampère bij 35% inschakelduur.

Alle modellen zijn voorzien van Power Factor Correction (PFC)-technologie. Hierdoor bieden zij een verbazingwekkend gunstig energieverbruik en een maximaal lasvermogen in elk industrieel 1-fase, 230 Volt, 16 A elektriciteitsnetwerk. Ze kunnen ook worden gebruikt met generatorvoeding, zelfs bij gebruik van extra lange verlengkabels met meer dan 100 meter lengte. Deze eigenschappen maken hen gebruiksvriendelijk voor alle soorten laswerk op alle mogelijke locaties.


De MinarcTig Evo 200 en 200MLP zijn precies wat u mag verwachten van Kemppi TIG-lasapparatuur. Nauwkeurige en verfijnde HF-ontsteking, de benodigde bedieningsmogelijkheden en stroom- en werkcapaciteiten voor de betrouwbare afhandeling van een grote verscheidenheid van professionele TIG-lastaken. De MinarcTig Evo is de ideale DC TIG-lasoplossing voor licht industriële productie-, installatie-, reparatie- en onderhoudstoepassingen. De functies omvatten een tijdregeling voor voor- en nagastoevoer, een tijdregeling voor oplopende en aflopende stroomcurven en optioneel een afstandsbediening. De MLP-modellen zijn uitgerust met Minilog-regeling en semiautomatische pulsboogfunctie. MinarcTig Evo is een dual-proces apparaat dat ook geschikt is voor hoogwaardig MMA-lassen met een reeks van DC elektrodetypes.

Alle Minarc Evo-modellen worden geleverd met Kemppi 2+ garantiedekking.

minarctigevo


meer info of vrijblijvende demonstratie.. bel ons ! tel 056 29 55 08 of contacteer ons
Download Folder
Download de Folder Kemppi MinarcTig EVO